Ucuz İnternet

Ucuz İnternet Telkotürk

Telkotürk, diğer operatörlerden farklı olarak aynı özelliklere sahip paketleri çok daha ucuz fiyata müşterinin kullanımına sunmaktadır. Aynı 140 tl paketlerle en ucuz internet kampanyalarından yararlanmak istiyorsanız hemen Telkotürk ile iletişime geçiniz. Telkotürk size sadece bir telefon uzaklıkta!
Ucuz İnternet - Telkotürk
Ucuz İnternet - Telkotürk

Kendi Modeminizi Satın Alın

Öncellikle yapmanız gereken şey kendi modeminizi satın almanızdır. En ucuz internet kullanmak istiyorsanız ekstra ekipmanları kendiniz tedarik etmelisiniz. Eğer alt yapınız yeterli değilse Telkotürk size ekipman sağlama konusunda yardımcı olacaktır.
Kendi Modeminizi Satın Alın - Telkotürk
Kendi Modeminizi Satın Alın - Telkotürk
Servis sağlayıcınızda birkaç yıl kalmayı mı planlıyorsunuz? İnternet donanımınızı kiralamak yerine satın almanız daha uygun maliyetli olacaktır. Birçok sağlayıcı, ekipmanlarını kiralamak için ayda 20 TL ila 50 TL arasında ücret alır. 24 aylık bir abonelik süresini baz aldığınızda ekipmanınızı almak size kiralamaktan daha uygun fiyata gelecek ve aylık hizmet ücretinizin daha düşük olmasını sağlayacaktır.

İnternet Hızınızı Azaltın

Eğer ucuz internet kullanmak istiyorsanız, daha az fatura ödemek için internetinizin hız limitini düşürebilirsiniz.
İnternet Hızınızı Azaltın - Telkotürk
İnternet Hızınızı Azaltın - Telkotürk
İnternet sağlayıcıları, 1000 Mbps’ye varan hız imkanı  sunan plan ve paketler ile yüksek hızı bir sonraki seviyeye taşıyor. Bu hizmet düzeyine ihtiyacınız varsa bu harikadır.
Hangi hıza ihtiyacınız olduğunu belirlemenize yardımcı olabiliriz;

25Mbps

Onlarla ne yaptığınıza bağlı olarak yaklaşık 2 kişi ve 5 cihaza kadar uygundur. 25 Mbps ile, başka internet bağlantısı yoksa bir programı 4K olarak yayınlayabilirsiniz.

50Mbps

2–4 kişi ve 5–7 cihaz için uygundur. 50 Mbps’lik bir hız, 2–3 video akışının yanı sıra bazı ekstra çevrimiçi etkinlikleri işleyebilir.

100Mbps

4-6 kişi ve 10 cihaza kadar uygundur. Çoğu aile, 100 Mbps internet bağlantısı ile ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır.

200-500Mbps

Herkesin aynı anda farklı bir film veya video izlemek istediği, birbirine bağlı birkaç cihaza sahip geniş aileler için idealdir.

1000Mbps

Bu hız mevcut en hızlı konut internet hızıdır ve çevrimiçi oyunlardan, video yayınlarından çoklu kullanıma kadar en hızlı ve kaliteli erişimi sunar. Hızlı aileler ve internet profesyonelleri için idealdir.

İnternet Sağlayıcı Faturanız için Pazarlık Yapın

İnternet kullanacağınız Telkotürk ile pazarlık yapabilirsiniz. Maliyetleri minimuma indirmek için mutlaka verilen rakamları aşağı çekmeye çalışın.
İnternet Sağlayıcı Faturanız İçin Pazarlık Yapın - Telkotürk
İnternet Sağlayıcı Faturanız İçin Pazarlık Yapın - Telkotürk
Faturalarınızı düşürmek için hızlı konuşan bir satış elemanı olmanıza gerek yok. Müzakere pozisyonunuz basit: Başka bir yerde daha iyi bir anlaşma biliyorum şeklinde talepkar olabilirsiniz. Kibar ama kararlı olun; Telkotürk tarife danışmanına ulaşmanız yeterli J Sizin için bir plan bir kampanya mutlaka uzmanlarımız tarafından teklif edilecektir.

Telkotürk İletişim

Ucuz İnternet kullanmak istiyorsanız ve kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Telkotürk ile iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın ki pazarlık yapmak ve fiyatı düşürmek size bağlıdır.
Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15
Ümraniye/İSTANBUL

Telefon:

0850 330 30 33


Haber (Haber24) | AK SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

  1. Öncellikle yapmanız gereken şey kendi modeminizi satın almanızdır. En ucuz internet kullanmak istiyorsanız ekstra ekipmanları kendiniz tedarik etmelisiniz. Eğer alt yapınız yeterli değilse Telkotürk size ekipman sağlama konusunda yardımcı olacaktır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski