İYİ Parti duyurdu Akşener Kararını Verdi

İYİ Parti duyurdu: Akşener'den 6'lı masa kararı!

İYİ Parti Genel Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılmayacağını açıkladı. Ayrıca İYİ Parti cephesinden Akşener'in adaylığıyla ilgili de açıklama geldi.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener başkanlığında partinin ek binasında Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve başdanışmanların katılımıyla düzenlenen toplantının ardından  İYİ Parti Grup Başkanvekilleri Müsavat Dervişoğlu ve Erhan Usta, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AKŞENER 6 MART'TAKİ TOPLANTIYA KATILMAYACAK

İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart’taki 6'lı masa toplantısına katılmayacağını duyurdu.
Millet İttifakı'nın 13'üncü toplantısı 6 Mart Pazartesi günü yine Saadet Partisi'nde yapılacak.

AKŞENER ADAY OLACAK MI?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta da Akşener'in adaylığıyla ilgili konuştu.
Usta, ''Mutabakatta karar alma konusunda son toplantıda yapılan hata düzeltilirse kapı açık. Kararlar mutabakatla açıklanacak. Adaylık meselesi şu an gündemimizde değil.'' dedi.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, yaptığı açıklamada İYİ Parti’nin muhalefet masasına yeniden katılım durumuna ilişkin, şunları söyledi:
“Bundan sonra 'biz yanlış yaptık, mutabakatla karar alacağız. Geçen seferki şey bir daha olmayacak' denirse o zaman bizim için kapı açıktır. Onun dışında kapının açık olmadığını düşünüyoruz. Bu haliyle 6’lı veya 5’li masa öyle anlaşılıyor ki Sayın Kılıçdaroğlu’nu aday yapmak için oluşturulan bir masa haline gelmiştir. Bizim söylediğimiz şey çok net ve açık. Mutabakatla karar alma konusunda son toplantıda yaptıkları hatayı düzeltecek bir irade beyanı ortaya koyarlarsa her zaman için masa o anlamda devam eder, bizim için kapı açıktır. Ama onun dışında biz o ilkelerden vazgeçmek istemiyoruz. Kararlar mutabakatla alınacak. Bugüne kadar da hep öyle yaptık.”
Akşener’in adaylığını açıklayıp açıklamayacağına dair de konuşan Usta, “Onlara bakacağız. Her şey aşama aşama gidiyor. Her şey yeri geldikçe konuşulacak. Adaylık meselesi şu andaki gündemimizde değil. Masada konuştuğumuz bir şey değil” diye konuştu.
Akşener
Meral Akşener



Haber (Haber24) | AK SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

  1. AKŞENER 6 MART'TAKİ TOPLANTIYA KATILMAYACAK
    İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart’taki 6'lı masa toplantısına katılmayacağını duyurdu.
    Millet İttifakı'nın 13'üncü toplantısı 6 Mart Pazartesi günü yine Saadet Partisi'nde yapılacak.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski