Gigabit İnternet

Gigabit İnternet Nedir?

Gigabit internetin tanımını yaparak makaleye başlamak istiyorum. Zira gigabit internet diğer internetten daha ucuz ve daha hızlıdır. Gigabit geniş bant bağlantısı, saniyede 1 gigabit (Gbps), saniyede 1.000 megabit (Mbps) veya saniyede 1 milyon kilobit (Kbps) maksimum bağlantı hızı sunan bir internet hizmetidir.
Gigabit İnternet - Telkotürk
Gigabit İnternet - Telkotürk
Çok daha yüksek hızlarla, aşağıdaki gibi şeylerin üstesinden gelmek çocuk oyuncağıdır:
Video akışı
Video oyunları
Sürükleyici medya
Birden fazla kullanıcı
Veri yedekleme
Büyük dosya indirmeleri
Grup video konferans barındırma
Gigabit hızlı internet hizmeti yalnızca birkaç yıldır var ancak buna olan talep artıyor. Bu nedenle, ülke genelinde fiber optik bir yapıya sahip olmak için yatırım yapıyor ve şebekemizi genişletiyoruz. Birçok büyük şehir, büyüyen fiber optik ağlara sahiptir. 

Telefon:

0850 330 30 33

Hatta bazı küçük şehirler ve kasabalar, gigabit hizmeti sağlamak için gereken yüksek hızlı boru hatlarına yatırım yaptı. Telkotürk,  Türk Telekom ile gerçekleştirdiği ara bağlantılar ile 300 bin km üzerinde fiber ağı ile hızla müşterilerine ulaşıyor ve gigabit internet hizmetlerini uygun fiyatlar ile sunuyor.

Gigabit İnternetin Hızı Ne Kadar?

Bir gigabit, 1.000 megabite eşittir. Yani gigabit internet ortalamanın çok daha üzerinde veri akışını sağlamaktadır. yeni yüksek hızlı internet hizmetiyle, 1 Gbps’lik en yüksek hıza nadiren ulaşıldığını anlamak önemlidir, çünkü Telkotürk hesabınızı yönetmek için bant genişliğinin bir kısmını kullanır, veriler doğru yerlere yönlendirilir. Yine de, 940 Mbps’lik gerçek bir hız (veya çok yakın bir hız), internetinizin ne kadar hızlı olduğunu anlamanız konusunda sizi etkilemek için fazlasıyla yeterli ve en yoğun veri gerektiren uygulamaları kolaylıkla hallediyor.
Gigabit İnternetin Hızı Ne Kadar? - Telkotürk
Gigabit İnternetin Hızı Ne Kadar? - Telkotürk

Gigabit İnternet Nasıl Çalışır?

Fiber optik hatlarla sağlanan gigabit internet, fiber optik kablolar sayesinde verileri ışık olarak iletir. Geniş bant hizmeti olarak da bilinen gigabit internet hizmeti sunan Telkotürk ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer birçok internet hizmeti daha yüksek indirme hızlarına ancak daha yavaş yükleme hızlarına sahiptir. Gigabit hızlarla, yüklemeler ve indirmeler çok daha hızlıdır. Bu, evinizde bir sunucu kurabileceğiniz ve videoları akıllı telefonlar ve tabletler gibi mobil cihazlarınıza aktarabileceğiniz anlamına gelir. Gigabit internet, Wi-Fi üzerinden iyi çalışabilse de, doğrudan bir bilgisayara takılı bir gigabit ethernet kablosuyla kablolu bağlantı olarak en hızlı şekilde çalışır.
Gigabit İnternet Nasıl Çalışır? - Telkotürk
Gigabit İnternet Nasıl Çalışır? - Telkotürk

Gigabit İnternet İletişim

Gigabit internet kullanmak istiyorsanız Telkotürk ile iletişime geçebilirsiniz.

Haber (Haber24) | AK SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

  1. Gigabit internetin tanımını yaparak makaleye başlamak istiyorum. Zira gigabit internet diğer internetten daha ucuz ve daha hızlıdır. Gigabit geniş bant bağlantısı, saniyede 1 gigabit (Gbps), saniyede 1.000 megabit (Mbps) veya saniyede 1 milyon kilobit (Kbps) maksimum bağlantı hızı sunan bir internet hizmetidir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski