Serdar ORTAÇ'ın Pişmanlığı


Son zamanlarda sosyal medya hesabından açtığı canlı yayınlarla ve yaptığı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Serdar Ortaç hakkında geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atılmıştı.

Sosyal medya kullanıcılarından biri, Ortaç'ın sahneye sarhoş çıktığını ve şarkı sözlerini unuttuğunu söylemişti. İzleyici, iddiasına ünlü şarkıcının ayakta durmakta zorlandığını da eklemişti.

"SAĞLIĞIMI KAYBETTİM"


Son olarak TikTok'ta yayın açan Ortaç, hayatıyla ilgili pişmanlıklarını anlatmıştı. "Her şeyimi kaybettim" diyen ünlü isim konuşmasının devamında şu ifadeleri kullanmıştı:

ALKOLÜ VE SİGARAYI BIRAKTI


Harbiye konseri sonrası kendisine yöneltilen eleştirilerle gündem olan Ortaç, bu sefer bir itirafta bulundu. Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, alkol ve sigarayı bıraktığını duyurdu.

"TERTEMİZ BİR SAYFAYLA BAŞLAYACAĞIM"


Ortaç sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. Konsere tertemiz bir sayfayla başlayacağım. Doktoruma teşekkür ediyorum beni tedavi ettiği için.

Serdar Ortaç'tan Chloe Lougnan yanıtı: Allah korusun!
Rabbim Serdar abimize güzel hayatlar versin diyelim.
Haber: Milliyet


1 Yorumlar

  1. Harbiye konseri sonrası kendisine yöneltilen eleştirilerle gündem olan Ortaç, bu sefer bir itirafta bulundu. Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, alkol ve sigarayı bıraktığını duyurdu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski