Ucuz İnternet Fiyatları - Telkotürk

Ucuz İnternet Tarifesi 2023

Ucuz internet tarifesi ile interneti hem bol hem de ucuz kullanmak istiyorsanız Telkotürk`e abone olmayı unutmayınız. Telkotürk en ucuz internet tarifesi ile abonelerine hizmet vermeye devam ediyor.

Ucuz İnternet Tarifesi - Telkotürk
Ucuz İnternet Tarifesi - Telkotürk

2023 yılında yepyeni ve en ucuz internet kampanyasıyla giriş yapan Telkotürk, hızlı, sınırsız ve çok daha ucuz fiyata internet imkanı sunan çok az sayıda operatörden bir tanesi olarak dikkat çekiyor.

Ucuz İnternet Tarifesi 2023 - Telkotürk
Ucuz İnternet Tarifesi 2023 - Telkotürk

En Ucuz İnternet Tarifeleri

Türkiye`nin en ucuz internet tarifeleri Telkotürk web sayfasında detaylı olarak yer almaktadır. web sayfasını ziyaret ederek tarifelerinin;

Fiyatı, 

Süresi,

Limiti,

Avantajları,

Gibi birçok detayını hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İnternet ağ sağlayıcıları içerisinde aynı hizmeti çok ucuza veren Telkotürk, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaç edinen bir politika ile hareket etmektedir. Müşteri geri bildirimlerinden de anlaşıldığı gibi memnuniyet oranı oldukça yüksektir. Abone olan müşterilerin en uzun süre tercih ettiği operatör olma alanında da bir rekora sahiptir. Siz de hızlı, sınırsız, ucuz ve kotasız internet kullanmak istiyorsanız hemen iletişime geçini.

En Ucuz İnternet Tarifeleri - Telkotürk
En Ucuz İnternet Tarifeleri - Telkotürk

Ucuz İnternet Fiyatları

Ucuz internet tarifelerinin fiyatları ne kadardır? Telkotürk  web sitesini ziyaret eden kullanıcıların kampanyalar sayfasını özellikle incelemesini tavsiye ederiz. Sezonluk paketler halinde ve müşteri bütçesine göre değişen tarifelerin detayları internet sayfasında detaylı olarak yer almaktadır. Free ve turbo tarifeler ile hizmet veren Telkotürk tarifeleri aşağıdaki gibidir.

200 Mbps’ye kadar internet

Taahhütsüz

Limitsiz

On-line Abonelik

Ücretsiz Aktivasyon

500 Mbps’ye kadar internet

Taahhütsüz

Limitsiz

On-line Abonelik

Ücretsiz Aktivasyon

1000 Mbps’ye kadar  internet

Taahhütsüz

Limitsiz

On-line Abonelik

Ücretsiz Aktivasyon

İşte Telkotürk internet paketlerinin detaylarından bir kısmını yukarıda paylaştık. Daha detaylı bilgi için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ucuz İnternet Fiyatları - Telkotürk
Ucuz İnternet Fiyatları - Telkotürk

İstanbul Ucuz İnternet 

İstanbul`un Ümraniye ilçesinde hizmete başlayan Telkotürk, zamanla kocaman bir kocaman bir kadro oldu ve Türkiye`nin her bölgesinde hizmet vermeye başladı. Kocaman bir aile olan ve en modern ekipmanlarını kullanarak kaliteli hizmet sunan Telkotürk`ün mevcut 25 binin üzerinde abonesi vardır.  Hedef kitlesini çok iyi analiz ederek, müşteri taleplerini en kısa sürede yerine getiren Telkotürk, kullanıcıların büyük takdirini kazanmıştır. İstanbul`da çok büyük bir müşteri kitlesine ulaşarak, “hizmet götürülmeyen ev olmasın” anlayışıyla hareket etmektedir.

İstanbul Ucuz İnternet - Telkotürk
İstanbul Ucuz İnternet - Telkotürk

Ucuz İnternet Tarifeleri İletişim

Siz de ucuz internet tarifelerinden yararlanmak istiyorsanız 7/24 hizmet veren Telkotürk ile iletişime geçiniz. Telkotürk iletişim sayfasında yer alan açık adreste uzmanlarla bir araya gelerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tel:

0850 330 30 33

0216 295 0 295

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul
Haber (Haber24) | AK SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

  1. Siz de ucuz internet tarifelerinden yararlanmak istiyorsanız 7/24 hizmet veren Telkotürk ile iletişime geçiniz. Telkotürk iletişim sayfasında yer alan açık adreste uzmanlarla bir araya gelerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski