Selçuk Bayraktar açıkladı

Selçuk Bayraktar Açıkladı! Baykar'dan DEV Bağış

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedelerin kalıcı barınma ihtiyacının çözümü için Baykar'ın 1000 konut bağışladığını açıkladı.
Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen  7.7 ve 7.6'lık deprem sonrası yardım seferberliği başlatıldı.
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta bulunan Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için AFAD ile koordineli olarak 1000 konut bağışladıklarını açıkladı.
Bayraktar, "AFAD’la koordine olup 2 bin kardeşimize barınma imkanı verecek Baykar konteyner kenti inşallah hayata geçiyoruz. Çok daha önemli gördüğümüz mağdur kardeşlerimizin barınma ihtiyacını kalıcı bir şekilde karşılamak için Baykar olarak bin konut bağışlıyoruz" dedi.

'MİLLETİMİZ İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATIYORUZ'

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bayraktar, ''Milletimiz için KonutSeferberliği başlatıyoruz.BAYKAR olarak afetzede kardeşlerimizin kalıcı barınma ihtiyacının çözümüne destek olabilmek için AFAD ile koordineli olarak 1000 konut bağışlıyoruz. Yaralarımızı tek yürek hep birlikte saracağız.'' ifadelerini kullandı.

TOPLAM YARDIM MİKTARI

Baykar'ın toplam yardım miktarı 1 milyar 855 milyon TL'ye ulaştı.

İKİ TÜRK DEVİNDEN DE KONUT BAĞIŞI GELMİŞTİ

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat daha önce deprem bölgesinde şirket olarak bir yıl içinde bin konut yapacaklarını bildirmişti.

İŞ İNSANLARINA ÖNEMLİ ÇAĞRI

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıda, “Çadırlardaki sürenin uzamasıyla birlikte insanlarımız büyük zorluklarla karşı karşıya kalacak. Bu yüzden barınma ihtiyacının acil olarak çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. İş dünyasındaki dostlarıma sesleniyorum; gelin, Türkiye genelinde özel sektör şirketleri ve kamu kurumlarıyla birlikte bölgedeki barınma sorununu ele alalım, bir kampanya başlatalım.” ifadelerini kullanmıştı.
Allah razı olsun Bayraktar ve Baykar'dan diyerek diğer hayır severlerden binlerce defa razı olsun rabbim. Hayırlarını kabul etsin inşallah.
Reis Selçuk Bayraktar - Ülkemizin Abisi
Reis Selçuk Bayraktar



Haber (Haber24) | AK SEO (akblog.net)

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski