Evde İnternet Ne Kadar? - Telkotürk

Evde İnternet Telkotürk

Edve internet hizmetini almak istiyorsanız Telkotürk`ün sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.
Evde İnternet Telkotürk
Evde İnternet Telkotürk
En Ucuz Ev İnterneti
Telkotürk 2020 yılında çıktığı yolculuğa; 81 ilde bulunan yerleşik alt yapısıyla en ucuz ev interneti paketlerini, zihinleri karıştırmadan, tarifeler ve abonelikler içinde kaybolmadan değerli müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. En kolay abonelikleri, en güvenli haliyle hizmete sunan Telkotürk, mutlu müşteri deneyimlerini en ucuz ev interneti paketleriyle hanelerdeki keyfe katkı sağlamaktadır. En ucuz ev internetini, en iyi kaliteyle, sağlanabilecek maksimum hızda, güvenli ve sorunsuz bir şekilde evlere ulaştırmaktadır.
En Ucuz Ev İnterneti - Telkotürk
En Ucuz Ev İnterneti - Telkotürk

Evde İnternet Fiyatları

 Hızlı, limitsiz, özgür, herkes için internet hizmeti sunan Telkotürk; her bütçeye ve ihyaca göre evde internet fiyatlarını müşterin memnuniyetine sunmaktadır. Turbo hızında uçuran paketler ve hesaplı fiber paketlerle 150 ile 300 Tl arasındaki fiyatlarla, internet deneyiminde sınırları zorlayarak keyifli deneyimler yaşamanıza olanak sağlar.
https://www.telkoturk.net/evinterneti/
Evde İnternet Fiyatları - Telkotürk
Evde İnternet Fiyatları - Telkotürk

Evde İnternet Paketleri

Telkotürk sayısız paket seçenekleriyle kafa karışıklığına neden olmadan her kategoride özel fırsat ve özelliklerle iki temel başlık altında evde internet hizmeti vermektedir. Turbo hızında uçuran paketlerde internet turbo 200, internet turbo 500, internet turbo 1000 seçenekleri mevcuttur. İhtiyaç ve bütçeye göre seçilebilecek paketlerle hızlı ve güvenilir internetten faydalanmak mümkün. Hesaplı fiber paketlerde limitsiz, taahhatsüz fiber paketler sunulmaktadır. Paketlerin içeriğinde internet free 20, internet free 35,internet free 100 olmak üzere üç seçenek mevcuttur. Limit ve kısıtlama olmayan internet free 20 paketiyle 7/24 kesintisiz hizmet alırken, dijital ve kolay abonelik ile kaliteli internet deneyimi yaşayacaksınız. Multi medya severler için tasarlanan internet free 35 paketi, netflix, disney+, prime video ve diğer tüm platformlara anında bağlantı sağlar. Hızımı kesme diyenler için tasarlanan internet free 100 paketi hızlı ve kolay ulaşım ile hem cep telefonundan hem de bilgisayardan bağlantı sağlar.
Evde İnternet Paketleri - Telkotürk
Evde İnternet Paketleri - Telkotürk

Evde İnternet İçin İletişim

evde internet hizmetini almak istiyorsanız Telkotürk ile iletişime geçebilirsiniz ya da Telkotürk`ü adresinde ziyaret ederek konunun uzmanlarıyla yüz yüze görüşme yapabilirsiniz.
Tel:
0850 330 30 33
0216 295 0 295
Adres
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

Haber (Haber24) | AK SEO (akblog.net)

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski