Beşiktaş - Fenerbahçe: 1-1 (MAÇ SONUCU

Beşiktaş - Fenerbahçe: 1-1 (MAÇ SONUCU



Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaşması 1-1 berabere bitti. Sezonun son 
derbisinde sarı-lacivertliler, Filip Novak ile öne geçerken Kara Kartal, Rachid Ghezzal'ın penaltıdan attığı golle skorda eşitlik sağladı. Bu sonuçla Fenerbahçe yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı ve 69 puanla 2. sırada yer aldı. Beşiktaş ise 55 puana ulaşarak, 7. sırada kendine yer buldu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 36. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Nefes kesen sezonun son derbisi 1-1 sona erdi.

FENERBAHÇE GOLLE BAŞLADI


Karşılaşmaya adeta golle başlayan Fenerbahçe, 6. dakikada Novak'la öne geçti. Bu golden saniyeler sonra ise Novak, Beşiktaş lehine bir penaltıya sebebiyet verdi. Siyah-beyazlılarda topun başına geçen Batshuayi, penaltı vuruşunu gole çeviremedi.

PENALTI BU KEZ KAÇMADI


Önde olmanın avantajıyla oyunu kendi yarı alanında kabul etmeye başlayan Fenerbahçe'ye cezayı Rachid Ghezzal kesti. Yine Novak'ın sebep olduğu penaltıda, 29 yaşındaki futbolcu topu ağlara gönderdi ve skora 1-1'lik dengeyi getirdi.

İKİNCİ YARI NEFES KESTİ


İkinci yarıya da oldukça etkili başlayan Beşiktaş'ta 46. dakikada Larin gole çok yaklaştı. Ceza sahası içerisinde Altay ile karşı karşıya kalan Kanadalı golcünün şutunu, milli kaleci ayaklarıyla çıkardı. 75. dakikadan sonra oyuna dengeyi getiren Fenerbahçe, Beşiktaş kalesinde yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı ve 69 puanla 2. sırada yer aldı. Beşiktaş ise 7. sırada kalarak Avrupa kupalarına katılma şansını zora soktu


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski