4 kişilik aile silahla vurulmuş halde bulundu!

4 kişilik aile silahla vurulmuş halde bulundu!



Edirne'de aynı aileden 4 kişinin cansız bedeni bu sabah evlerinde bulundu. Dede, oğlu, gelini ve torununun başlarından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Öte yandan evde kırık camların bulunduğunu söyleyen köylüler, olay sırasında arbede yaşanmış olabileceğini dile getirdi.

Edirne'nin Elmalı köyünde, aynı aileden dede Mehmet Güner (76) ile aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55) ve eşi Filiz Güner (47) ile çiftin çocukları Anıl Güner'in (26) cansız bedenleri evlerinde silahla vurulmuş olarak bulundu.

Cansız bedenler, cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

SÜT GÖTÜRMEYİNCE MERAK ETTİLER

Ailenin cansız bedenlerinin ise sabah süt alamaya gelen kişinin bulduğu belirtildi. Kooperatiften her sabah süt toplamaya gelen görevliler, Güner ailesini süt getirmediğini fark edince telefonla aradı.

TORUNUN CESEDİ KAPI ÖNÜNDE BULUNDU


Aileye ulaşamayan görevlinin yönlendirmesiyle eve giden kişi, açık kapının hemen girişinde Anıl Güner'i ölü bulunca durumu köylülere bildirdi. Hemen eve gelen köylüler, Anıl Güner'in cesedinin yanı sıra müstakil evde 3 kişinin daha cansız bedenlerini bulunca jandarmaya bildirdi.

BAŞLARINA ATEŞ EDİLMİŞ


Anıl Güner'in, dün akşam köy kahvesinde arkadaşlarıyla oturup, sohbet ettiği ve saat 24.00 sıralarında eve döndüğü öğrenildi. Yapılan ilk incelemede, 4 kişinin başlarına ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

CAMLARI KIRILAN EVDE ARBEDE YAŞANMIŞ


Evde kırık camların da bulunduğunu söyleyen köylüler, arbede yaşanmış olabileceğini dile getirdi. Jandarma ekipleri de bazı köylüleri bilgilerine başvurmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.



--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak BLOG NET

KK
KKK
KKK
KKKKKKKKKKK
LKK

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski