Küçük Çocuk ve Köpeğe Tecavüz Eden Kadın

Dört Yaşındaki Küçük Çocuğa ve Köpeğe Tecavüz Eden Kadın

4 yaşındaki çocuğu istismar etti, köpekle cinsel ilişkiye girerken görüntülendi! Genç kadına 20 yıl hapis cezası
4 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve köpekle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle yargılanan Angeline Lodice isimli kadın, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, kadının şartlı tahliye yolunun da kapalı olduğunu vurguladı.
Dört Yaşındaki Küçük Çocuğa ve Köpeğe Tecavüz Eden Kadın

Abd'nin Louisiana eyaletinde yaşayan 33 yaşındaki Angeline Lodice isimli kadının işlediği suçlar, ağızları açık bıraktı. 4 yaşındaki bir çocuğu oral yoldan taciz eden ve köpekle cinsel ilişkiye girerken görüntüleri ortaya çıkan Angeline Lodice, 2014'te tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖRÜNTÜLERİN KENDİSİNE AİT OLDUĞUNU KABUL ETTİ

4 yaşındaki çocuğun babası, taciz olayını kanıtlamak için mahkemeye bir video kaydı sundu. Lodice, çocuğa taciz anlarının yer aldığı videodaki kişinin kendisi olduğunu kabul etti ancak daha sonra ifadesini değiştirerek, bunu istem dışı yaptığını ve kendisine ilaç verildiğini söyledi.
Köpekle cinsel ilişkiye girerken görüntülenen kadın 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı

KÖPEKLE İLİŞKİYE GİRERKEN GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Kadınla ilgili ortaya çıkan başka video ise duyanların ağzını açık bıraktı. Lodice'nin bir köpekle cinsel ilişkiye girdiği anların yer aldığı video gündeme bomba gibi düştü. Bu video yayılmadan yetkililer tarafından duruma el atıldı ve yayılması engellendi.

İKİ AYRI SUÇTAN 20 YIL

2014 yılından bu yana tutuklu bulunan kadının cezası da önceki gün kesinleşti. Mahkeme heyeti, çocuklara ait cinsel içerikli görüntü bulundurmak ve tecavüz suçundan yargılanan kadını 20 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, şartlı tahliye yolunun kapalı olduğunu ve kadının kesin olarak 20 yıl hapis yatacağını vurguladı.


--------------------------------------------------------------------

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski